Highlighted

problem with my timeline

Explorer ,
Sep 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

If I position the playhead on a video clip or just a picture in my timeline I do not see anything in my program window unless I manually move the playhead over the clip. It  works fine during playback. I do have some projects where this does not happen. I would appreciate some help. Thank you, Umberto.

The problem fixed itself after I restarted the computer.

TOPICS
Editing, Error or problem, How to, Performance

Views

38

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

problem with my timeline

Explorer ,
Sep 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

If I position the playhead on a video clip or just a picture in my timeline I do not see anything in my program window unless I manually move the playhead over the clip. It  works fine during playback. I do have some projects where this does not happen. I would appreciate some help. Thank you, Umberto.

The problem fixed itself after I restarted the computer.

TOPICS
Editing, Error or problem, How to, Performance

Views

39

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 16, 2020 0
Explorer ,
Sep 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

The problem fixed itself after I restarted the computer.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 17, 2020 0