PROBLEMS WITH 608 AND 708 CAPTIONS

New Here ,
Apr 09, 2021 Apr 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

After Premiere updated to 15.0 the captions 608 and 708 don't work properly.

I created a project, I add the captions 608 and 708, I exported with embed in Output File.

As you can see in the photo, on the left it is the original project with 3 text of captions. On the right it is after I exported, appering only 2 text of captions.

I've already talk to the support. I've uninstall and install again. I've download the beta version. So far, nothing worked. I don´t know why this is happening. I work in a TV Station and the project settings for the timeline and export to MXF are the same, but after the update they don't work anymore.   

COMPARATION.PNG

TOPICS
Editing, Effects and Titles, Error or problem

Views

67

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 09, 2021 Apr 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

There have been other, but different, problems reported.

 

See this thread:

https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/warning-if-you-rely-on-exporting-captions-for-broadcast/...

 

I have not seen your problems on Win10.

 

Stan

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines