Highlighted

Problems with AVI files

New Here ,
Oct 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi, since my last PremierPro update (14.4) the AVI and MXF files doesn't work properly, I can see them perfect but the audio is completly distorted and impossible to use, in others computers with old versions of premier the same project and files work perfect. Help!

TOPICS
Audio, Editing, Error or problem, Formats

Views

57

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Problems with AVI files

New Here ,
Oct 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi, since my last PremierPro update (14.4) the AVI and MXF files doesn't work properly, I can see them perfect but the audio is completly distorted and impossible to use, in others computers with old versions of premier the same project and files work perfect. Help!

TOPICS
Audio, Editing, Error or problem, Formats

Views

58

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 02, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Oct 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Avi is just  a wrapper. Please post screenshot of clip in Mediainfo in treeview.

also

• System Specs/hardware
• OS vers
• Premiere build (‘current’ is not enough)
• GPU
• Codecs used
• Sequence settings
• Error messages
• 3rd party plugins installed
• Drag/drop assets to project via Media Browser or Finder/Explorer
• Screenshots of settings (render, sequence, etc) that are relevant
• Effects used (stabilization, track masks, speed ramps, etc)
• Use of Nesting (good) or Subclips (bad)
• Any other info that's related to your question. Thanks!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 02, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Oct 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Make sure default input in audio hardware in Pref is set to none.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 02, 2020 0
New Here ,
Oct 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Ann, the pref is set to none, and there is no error message. I tried to uncompress the Avi file, and it still does'nt work. I'm sure that it is a codec problem but I don't know which

HARDWARE.png

PREMIER INFO.png

PROJECT SETTINGS.png

SEQUENCE SETINGS.png

  

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 02, 2020 0