Highlighted

Proxy files not showing up in project panel / metadata columns

Community Beginner ,
Sep 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi.  I used media encoder to create .mov proxy files and they are in the same folder as the original files.  When I open up PP and look in the project panel under the metadata the proxy files are showing up and are not being linked for some reason to the original files.  Does anyones know where the missing link is in this workflow, please?

Adobe Community Professional
Correct answer by R Neil Haugen | Adobe Community Professional

If you created those by opening MediaEncoder and making them, Premiere may not really 'see' them properly. Right-click the original clips in the bin, Proxy/Attach Proxies would probably do it.

 

Neil

TOPICS
Editing, How to, Performance

Views

32

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Proxy files not showing up in project panel / metadata columns

Community Beginner ,
Sep 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi.  I used media encoder to create .mov proxy files and they are in the same folder as the original files.  When I open up PP and look in the project panel under the metadata the proxy files are showing up and are not being linked for some reason to the original files.  Does anyones know where the missing link is in this workflow, please?

Adobe Community Professional
Correct answer by R Neil Haugen | Adobe Community Professional

If you created those by opening MediaEncoder and making them, Premiere may not really 'see' them properly. Right-click the original clips in the bin, Proxy/Attach Proxies would probably do it.

 

Neil

TOPICS
Editing, How to, Performance

Views

33

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 09, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Sep 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

If you created those by opening MediaEncoder and making them, Premiere may not really 'see' them properly. Right-click the original clips in the bin, Proxy/Attach Proxies would probably do it.

 

Neil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 09, 2020 0
Community Beginner ,
Sep 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you so much.  I will try shortly and let you kinow if that did the trick!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 09, 2020 0
Community Beginner ,
Sep 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

It worked, Neil.  Thanks!!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 14, 2020 1