Proxys don't work

New Here ,
Mar 24, 2021 Mar 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I got a problem with creating proxys. Every time I try to create them a window opens and it says ''Adobe Media Encoder Not Installed. Please dowloead and install it to use this feature. Go to https://creative.adobe.com/apps '' But I alrady have installed Media Encoder and I reinstalled it several times but it still doesn't work. Does anyone know what to do?

TOPICS
Editing

Views

216

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Mar 25, 2021 Mar 25, 2021
And now the same for AME?

Likes

translate

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Mar 24, 2021 Mar 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

What are the exact build numbers of Pr and AME?

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 25, 2021 Mar 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I don't know what the build numbers are or were to find them. In the picture you can see what I get when I try to creat proxys

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 25, 2021 Mar 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

unknow files.png

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 25, 2021 Mar 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

afbeelding.png

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 25, 2021 Mar 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

it's 14.9.0 (Build 52)

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 25, 2021 Mar 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

And now the same for AME?

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 25, 2021 Mar 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

for Media Encoder it's 15.0 (Build 37)  both need to be the same version am I right?

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 25, 2021 Mar 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Yes you got it.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines