Highlighted

Prproj icons not displaying correctly (macOS Catalina / Premiere 14)

New Here ,
Oct 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

So my Premiere project files have been displaying the wrong icons for some time. I thought an uninstall of Premiere and reinstall would fix it but no go there. Any ideas how to get this fixed?

 

Screenshot 2020-10-06 at 2.18.33 AM.png

TOPICS
Error or problem, User interface or workspaces

Views

28

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Prproj icons not displaying correctly (macOS Catalina / Premiere 14)

New Here ,
Oct 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

So my Premiere project files have been displaying the wrong icons for some time. I thought an uninstall of Premiere and reinstall would fix it but no go there. Any ideas how to get this fixed?

 

Screenshot 2020-10-06 at 2.18.33 AM.png

TOPICS
Error or problem, User interface or workspaces

Views

29

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 05, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Oct 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Try right clicking on the projects and change the “Opens with” option to your latest version of Premiere.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 05, 2020 0
ayruos LATEST
New Here ,
Oct 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

First thing I tried. Doesn't help.

 

If I uninstall Premiere from the CC app and reinstall, same behaviour. If I uninstall latest and install Premiere 2019, correct icon displays. As soon as I install Premiere 2020 (tried both uninstalling 2019 first and then installing or having both), icon goes back to being the wrong one. With 2019 and 2020 both installed, setting 2019 to default doesn't fix the problem either, (but having only 2019 installed displays correct icon).

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 05, 2020 0