Q & W not working anymore

New Here ,
Mar 18, 2021 Mar 18, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I'm working with a MacBookPro, Catalina OS, and use the Pr Pro version 14.9.0.

 

I hadn't edited videos in a while, and just on Monday got back into it, to realize that the shortcuts Q and W to ripple delete were not functioning anymore on new projects.

It only works on older projects.

 

Has anyone encountered the same issue? And have you found a solution to the issue?

 

Thanks a lot.

 

Laurent

TOPICS
Editing, Error or problem

Views

85

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 18, 2021 Mar 18, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 23, 2021 Mar 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Thank you Ann! I will sure keep that in mind next time. I was in a poor internet environment, so I couldn't update anything. Just updated the software, and everything works fine now.

Thank you again tho.

Kind regards,

L.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines