Render and Replace Not Working with Warp Stabilizer

Community Beginner ,
Jun 08, 2021 Jun 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

So I have a clip that is a little shaky that I want to stabilize. But I also want to do an artificial push in. The problem is when I have those effects together Warp Stabilizer thinks the transform that I have on it is the camera and tries to correct it.

 

I want to Render and Replace the clip with the Warp Stabilizer effect attached so that I can do stuff to the clip without the burdon of the Warp Stabilizer.

 

When I Render and Replace it'll say that "New Frames Need Analyzed". but the effect says that it has been rendered...

 

What is the problem here?!

TOPICS
Editing, Effects and Titles, Error or problem

Views

134

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Jun 08, 2021 Jun 08, 2021
Apply WS, nest and apply transform to the nest.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Jun 08, 2021 Jun 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Apply WS, nest and apply transform to the nest.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines