Render and replace transcode failure - unable to match frame size

New Here ,
Oct 02, 2018 Oct 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hello, I am trying to render and replace for an AE dynamic link. Every time it says my issue is that I'm unable to match frame size. What does this mean and how do I fix it?

Views

6.0K

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Employee , Nov 27, 2018 Nov 27, 2018
thesheenmachine,To solve that, nest the clip, then render and replace. If that doesn't work for you, let us know.Cheers,Kevin

Likes

translate

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Nov 27, 2018 Nov 27, 2018

Copy link to clipboard

Copied

thesheenmachine,

To solve that, nest the clip, then render and replace. If that doesn't work for you, let us know.

Cheers,

Kevin

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 19, 2021 Mar 19, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I've got the same problem as OP atm but after having nested it the entire option to render and replace seems to have vanished. What can I do?

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 19, 2021 Mar 19, 2021

Copy link to clipboard

Copied

It says it's "unable to match video aspect"

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 27, 2018 Nov 27, 2018

Copy link to clipboard

Copied

It may also be that the Preset or Format you chose doe snot support the frame size of your AE Comp. You could try setting Source: Individual Clips, Format: QuickTime, Preset: one of the GoPro CineForm (Mac and Windows) or Apple ProRes (Mac) which support a wider range of frame sizes. Or, create a custom preset that supports the frame size.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Jul 07, 2020 Jul 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Any update on new workarounds? This is happening to me. Is there a bug update to this?

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines