Highlighted

render in to out not working on a small section of timeline

Explorer ,
Oct 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am trying to render a segment where images (jpgs) appear over the footage then disappear.

It has a yellow bar over the area so I tried to render but the "error compiling movie erorr unknown" message pops up with the red triangle. I don't think it even needs rendering but this is concerning. Any ideas what I should do?

 

Many thanks,

TOPICS
Editing, Error or problem, User interface or workspaces

Views

20

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

render in to out not working on a small section of timeline

Explorer ,
Oct 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am trying to render a segment where images (jpgs) appear over the footage then disappear.

It has a yellow bar over the area so I tried to render but the "error compiling movie erorr unknown" message pops up with the red triangle. I don't think it even needs rendering but this is concerning. Any ideas what I should do?

 

Many thanks,

TOPICS
Editing, Error or problem, User interface or workspaces

Views

21

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 14, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation