Highlighted

sound is missing sometimes when importing a clip (MP-4) into the timeline

Community Beginner ,
Jun 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

a few days now a have a problem with the sound-line when i import a file (MP-4) as usual by drag and drop into my timeline: the sound is missing. When i shut down Premiere (Pro 2020, Windows 10, 2020) an restart the program it works again for a while and i can import my files completely with sound.

And then after a few more imports of short mp-4 files, the problem suddenly appears again. I am doing exactly the same thing every time. Sometimes it works, sometimes not. All imported files are recorded and saved in the same way.

Has anybody an idea how to fix this? It drives me crazy....  

Thanks for any suggestions.

Topics

Editing, Error or problem, Import

Views

33

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

sound is missing sometimes when importing a clip (MP-4) into the timeline

Community Beginner ,
Jun 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

a few days now a have a problem with the sound-line when i import a file (MP-4) as usual by drag and drop into my timeline: the sound is missing. When i shut down Premiere (Pro 2020, Windows 10, 2020) an restart the program it works again for a while and i can import my files completely with sound.

And then after a few more imports of short mp-4 files, the problem suddenly appears again. I am doing exactly the same thing every time. Sometimes it works, sometimes not. All imported files are recorded and saved in the same way.

Has anybody an idea how to fix this? It drives me crazy....  

Thanks for any suggestions.

Topics

Editing, Error or problem, Import

Views

34

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Ann Bens LATEST
Adobe Community Professional ,
Jun 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

source patch.png

Most common user error is not source patching the track.

Solved by first opening clip in Source monitor.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...