Speed / duration doesn't respond

Community Beginner ,
Dec 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'm working with Premiere 14.6 on a project shot on BlackMagic Pocket 6K (BRAW) and the Speed bar in the Speed/Duration command doesn't respond. Both on the native files and on the proxy ones.

Try nesting the clip before applying the speed/duration.

TOPICS
Editing, Error or problem

Views

95

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Speed / duration doesn't respond

Community Beginner ,
Dec 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'm working with Premiere 14.6 on a project shot on BlackMagic Pocket 6K (BRAW) and the Speed bar in the Speed/Duration command doesn't respond. Both on the native files and on the proxy ones.

Try nesting the clip before applying the speed/duration.

TOPICS
Editing, Error or problem

Views

96

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 04, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Dec 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Tell us the tech specs of your system.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 04, 2020 0
Community Beginner ,
Dec 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Screen Shot 2020-12-04 at 19.10.40.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 04, 2020 0
Community Beginner ,
Dec 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Is there any more information you need Byron? 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 06, 2020 1
Enthusiast ,
Dec 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Try nesting the clip before applying the speed/duration.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 06, 2020 1
Wivo5D1F LATEST
Community Beginner ,
Dec 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

It works 🙂

Why is it only working like that?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 06, 2020 0