Highlighted

Time remapping doesnt work in 2020 14.3.2

New Here ,
Aug 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

 

I've checked several threads and loads of tutorials, but I cant get Time ramping to work.

 

When I've done the "show time remapping keyframes" and added the keyframes I cannot adjust the 100% in the effects panel (it's greyed out) and when I try to drag the white line in the editor panel (which is how it worked in the previous version), it just drags the whole video clip up a track.

 

I really hope there's a simple solution for this because I've been frustrating myself for hours already now 😞

 

Thanks for your reply!

PP20201.jpg

PP20202.jpg

 

The time remapping issue should now be fixed in Premiere Pro 14.4, which was just released.

TOPICS
Editing, Effects and Titles, User interface or workspaces

Views

3.8K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Time remapping doesnt work in 2020 14.3.2

New Here ,
Aug 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

 

I've checked several threads and loads of tutorials, but I cant get Time ramping to work.

 

When I've done the "show time remapping keyframes" and added the keyframes I cannot adjust the 100% in the effects panel (it's greyed out) and when I try to drag the white line in the editor panel (which is how it worked in the previous version), it just drags the whole video clip up a track.

 

I really hope there's a simple solution for this because I've been frustrating myself for hours already now 😞

 

Thanks for your reply!

PP20201.jpg

PP20202.jpg

 

The time remapping issue should now be fixed in Premiere Pro 14.4, which was just released.

TOPICS
Editing, Effects and Titles, User interface or workspaces

Views

3.8K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Aug 20, 2020 8
Adobe Community Professional ,
Aug 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Seeing the same thing.

Design is off in the timeline.

If you move your mouse up a bit it will work. But its definitly not correct.

afbeelding.png

Reported this to the Premiere team.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 20, 2020 15
New Here ,
Aug 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you so much! It worked... 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 24, 2020 1
Community Beginner ,
Sep 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

THANKS ANN! Great find!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 02, 2020 1
New Here ,
Sep 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 04, 2020 1
New Here ,
Sep 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

OMG!!! Thank you so much!! Spent an hour trying to figure WTH was wrong!!! 

TY

Kevin D

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 27, 2020 0
New Here ,
Oct 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank You! 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 07, 2020 0
Adobe Employee ,
Aug 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for the reports! This issue is being investigated.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 20, 2020 2
New Here ,
Aug 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Time ramping doesnt work in primer pro after update

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 23, 2020 1
New Here ,
Aug 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

how is it possible that these glitches keeps on happening?

 

The remapping only works if you click (not on the line), but on some random area above the line, it is really frustrating, as the clicking is not on the same spot everytime.

For what its worth, hope this helps other users, as i spent almost 5 hours of re-installs, reading etc. to figure this out.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 23, 2020 4
Explorer ,
Aug 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank-you! This actually does work! I spent 2 hours with Adobe CHAT - and they couldn't figure it out?! But you did! Thanx again.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 23, 2020 0
Community Beginner ,
Aug 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Having same issues. Uninstalled 14.3.2. Re-Installed 14.3. Works just fine again. Apparently Adobe knows of the issue, and is investigating. Looks like in the new update, the target area for the rubberband got a little too loosey goosey. Hope this helps by rolling back versions until they fix it.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 23, 2020 0
New Here ,
Aug 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

fix this asap why do you guys always go backward on development its insanely stupid and frustrating..

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 24, 2020 2
New Here ,
Aug 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Ann your solution worked for me , thank you 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 24, 2020 1
New Here ,
Aug 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Same problem over here. Very annoying. it cost me 2 hours of work till I figured out how to work around it......

 

Please fix this quickly Adobe!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 25, 2020 1
New Here ,
Aug 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I experienced the same problem!!! Adobe please please please fix this bug!!!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 26, 2020 0
New Here ,
Aug 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I've literally just ran into this problem! It was working fine and then suddenly I couldnt move the speed slider at all.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 26, 2020 0
Community Beginner ,
Aug 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Uninstall the latest version, 14.3.2. Install a previous version and it'll work. Adobe is "investigating." Something is messed up with the newest version.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 26, 2020 0
Adobe Employee ,
Aug 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi jamest62908341,

We're sorry about the poor experience. We're aware of this issue and are working to get it addressed as soon as possible. Please refer to this link to know more about the workaround for this issue. Hope it helps.

 

Thanks,

Sumeet

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 27, 2020 0
Adobe Employee ,
Aug 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Sorry that I can't give a date, but we are working to fix this as soon as possible.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 27, 2020 1
Explorer ,
Aug 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you Ann. This also works for me, however I've rolled back since it's just feels too unintuitive to work this way. Will wait for a fix. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 28, 2020 2