Timeline Rendering - What am I missing? Render stack requires constant rendering PP20 14.8 Build 39

New Here ,
Jan 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Timeline has master clip stack:

Video 6 - Text Motion graphics (text does not update, another problem, missing font, can't pull from adobe)

Video 5 - Dynamic Link - Roto Clip from After Effects (many crashes using Roto 2 round trip)

Video 4 - Background graphic or text

Video 3 - Dynamic Link - Clip edited in adobe to extend backdrop (motionarry)

Video 2- Duplicate of master

Video 1- Master Clip.

After selecting an In and Out for the clip and rendering in and out, the clip renders, all but 1 and 2 are turned on.  If I turn off Video 6 the clip no longer is "rendered" and stutters on playback.

 

Do I have to turn on and off each track and render one at a time if I want to do that during editing?

The render says video 1 of 2 or 1 of 3 ect when in rendering.

 

Why do I have to render every single time I turn off and on the track eye/view?

TOPICS
Editing, Performance

Views

48

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
55878965 AUTHOR LATEST
New Here ,
Jan 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hardware : Mac OS Catalina 10.15.7

xeon 2.3ghz 18 core and 128gb ram

Radeon Pro Vega 64x 16gb 

All media reside and is edited from G-shock 4 disk raid via thunderbolt, caches reside with project file, besides after effects.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more