Highlighted

Timeline showing the wrong timecode of the clips

New Here ,
Nov 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi, everyone.

 

Recently we finished a project and all went well. Exported all the files smoothly. 2 months after touching the project for the last time, I opened it to extract a frame without the 2.35 aspect bars we used on it.

 

All the clips are misaligned. I went through the forum, checked the responses, turned all offline, unchecked the "Align Timecode" and relinked them. Nothing.

 

Still displaying the wrong timecode for all clips. Super weird.

 

Does anyone have the solution for that? This project is already closed but if that happens to a future one that will be a pain.

 

Really appreciate it.

 

😃

TOPICS
Editing, Error or problem, How to

Views

23

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Timeline showing the wrong timecode of the clips

New Here ,
Nov 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi, everyone.

 

Recently we finished a project and all went well. Exported all the files smoothly. 2 months after touching the project for the last time, I opened it to extract a frame without the 2.35 aspect bars we used on it.

 

All the clips are misaligned. I went through the forum, checked the responses, turned all offline, unchecked the "Align Timecode" and relinked them. Nothing.

 

Still displaying the wrong timecode for all clips. Super weird.

 

Does anyone have the solution for that? This project is already closed but if that happens to a future one that will be a pain.

 

Really appreciate it.

 

😃

TOPICS
Editing, Error or problem, How to

Views

24

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 19, 2020 0
Adobe Employee ,
Nov 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hey Al,

Apologies for this. What format were the clips? Originally in groups of folders? If so, you need it import media via Media Browser so that the proper metadata gets carried along with the clips. Otherwise, a disaster such as you've described can ensue. Always import clips via Media Browser in the future and this should not be an issue.

 

Thanks,
Kevin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 19, 2020 0
New Here ,
Nov 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for the input. I always drag them to the project window, but that was the first time it happened.

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 23, 2020 0