Transitions not working at all

New Here ,
Mar 28, 2021 Mar 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I was working on a project and added some transitions.  I downloaded templates from motion array and as i tried update photos i relaized i could not add or update any transitions.  I finished the project without a few transitions, but to test it out i tried to create a new project.

 

I see a closedfist and a circle with a line through it when ever i try to drag a transition rom Effects.  When i right click and select "Appy Default Transition" nothing happens.

 

What am I missing?  I am not a power user, and still get confused when I am in the tool, but I have made ~20 projects and have never seen anything like this.  I have attached a quick video of the closed hand.  Help is appreciated.

TOPICS
Editing, Effects and Titles, Error or problem

Views

88

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 28, 2021 Mar 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Screenrecording does not show what you are dragging. Need the whole picture.

If its templates from MA reinstall or contact them.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 28, 2021 Mar 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I gave up and started a brand new project and I still cannot apply default transitions.  Do I need to delete and reinstall premiere pro?

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines