Highlighted

Uploading a video - just uploads audio

New Here ,
Oct 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'm trying to insert a clip and is only inserting the audio when I drag it to the editor...what is happening?  (just has the audio icon on the bottom right)

 

 

thank you for your help

Screen Shot 2020-10-06 at 3.52.26 PM.png

TOPICS
Audio, Crash, Editing, Formats, Import, Performance

Views

78

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Uploading a video - just uploads audio

New Here ,
Oct 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'm trying to insert a clip and is only inserting the audio when I drag it to the editor...what is happening?  (just has the audio icon on the bottom right)

 

 

thank you for your help

Screen Shot 2020-10-06 at 3.52.26 PM.png

TOPICS
Audio, Crash, Editing, Formats, Import, Performance

Views

79

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 06, 2020 1
Adobe Community Professional ,
Oct 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Do you mean when you drag the video from the project panel to the timeline you're only inserting the audio?

Can you make sure that the video track is selected in the timeline?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 07, 2020 0
New Here ,
Oct 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

thank you but how can I make sure the video track is selected in the timeline?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 07, 2020 1
Adobe Community Professional ,
Oct 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Please check this link:

https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-why-does-audio-or-video-not-go-to-the-track-where-i-...

This link is mentioned in the thread of your case and there's a picture attached also.

check the comments...it will help

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 07, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Oct 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 07, 2020 1
Adobe Community Professional ,
Oct 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Open clip in Source monitor first in order to get the track source patched.

Then drag/insert/overwrite it into the timeline.

 

source patching.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 07, 2020 1