Using 0% transparency of background open caption, makes my caption disapear on final encoding

Community Beginner ,
Jan 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi there, 

I have created open caption, by default the background of open caption is black. When i encode it to final result, it work successfully.

But when i try to make this background color 0% transparency (becouse i don't like caption with background color), the program monitor look good. It display caption with no background.

But when i export it, there is no caption on my final video. 

Thanks.

=======
I'm just beginner, not pro 🙂
=======
TOPICS
Editing, Effects and Titles, Export

Views

63

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

1 Correct Answer

Community Beginner , Feb 01, 2021
Okie Eko Wardoyo Community Beginner , Feb 01, 2021
Solved, File -> Export, pay attention to Captions Tab, and choose "Burn Caption to Video"

Likes

Translate

Translate
Jump to answer Jump to answer
Community Beginner ,
Feb 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Solved, File -> Export, pay attention to Captions Tab, and choose "Burn Caption to Video"

=======
I'm just beginner, not pro 🙂
=======

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more