Video missing in export

New Here ,
Oct 13, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am new to Adobe software in general.  I made a video comprised of about 10 different clips from different sources.  When I export the complete video, there is one clip that plays audio without video.  When I play that same clip in Premier Pro, the video goes black when I pause it but shows when I play it.  No issues with anything else in terms of audio and video.

 

Any idea how to fix this?  I've deleted the clip and adding it back in two times now.  

 

Thank you so much.

TOPICS
Error or problem, Export

Views

62

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Most Valuable Participant ,
Oct 13, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Nobody can help without knowing what you are editing

Exactly what is INSIDE the video you are editing?
Report back with the codec details of your file, use the program below
Free program to get file information for PC/Mac http://mediaarea.net/en/MediaInfo/Download
- when you analyze your file in MediaInfo and post a screen shot in the forum, do so in TREE view

 

Some things to do, and more information needed for someone to help...
-Troubleshooting https://community.adobe.com/t5/Premiere-Pro/Unofficial-Premiere-Pro-Troubleshooting-Guide/td-p/87892...
-PPro Editing Information FAQ https://community.adobe.com/t5/Premiere-Pro/FAQ-What-information-should-I-provide-when-asking-a-ques...
-Mac only https://community.adobe.com/t5/Premiere-Pro/FAQ-Basic-Troubleshooting-amp-Maintenance-for-Premiere-P...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more