Video Not Appearing

New Here ,
Dec 03, 2020 Dec 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'm having a bit of problems with the software. I am able to successfully import videos into Premiere. However, when I try to add them to the timeline, the first video appears but every one after that only consists of audio when I try putting them in the timeline. The order of videos is not important as well: if I put Video A before Video B, only Video A shows the visuals, and when I put Video B before Video A, only Video B shows the visuals (however, the latter only happens when I delete everything I've imported; if I keep everything in both the project and the timeline, the original situation happens). I'm pretty sure there's something wrong with the software, as it affects every project I am currently working on. 

TOPICS
Crash, Error or problem, Performance

Views

187

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Dec 03, 2020 Dec 03, 2020
Also: Delete the Media Cache and Media Cache files: https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-clear-your-media-cache-in-30-seconds-in-premiere-pro-2020/m-p/11017257/thread-id/260446?page=1 If that doesn't work,try resetting the preferences: https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-reset-trash-preferences-in-premiere-pro/td-p/8236158?page=1 If that doesn't work, try resetting the Workspaces: Reset a workspace Reset the current workspace to return to its original, save...

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Dec 03, 2020 Dec 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 03, 2020 Dec 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

If that's not the issue:

attachment.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 03, 2020 Dec 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Screenshot 2020-12-03 123322.pngScreenshot 2020-12-03 124034.pngScreenshot 2020-12-03 124438.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 03, 2020 Dec 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Also:

Delete the Media Cache and Media Cache files:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-clear-your-media-cache-in-30-seconds-in-premi...

If that doesn't work,try resetting the preferences:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-reset-trash-preferences-in-premiere-pro/td-p/...

If that doesn't work, try resetting the Workspaces:
Reset a workspace
Reset the current workspace to return to its original, saved layout of panels.
1. Do one of the following:
• Click the Workspace menu icon and select Reset to Saved Layout.
• Choose Window > Workspace > Reset to Saved Layout.
from here:
https://helpx.adobe.com/premiere-pro/using/workspaces.html

If that doesn't work, try Preferences > Audio Hardware and set Input to None.

If that doesn’t work, try updating or rolling back your graphics driver directly from the video card manufacturer’s site.

If that doesn't work, try creating a new project and import the old one into it.

Also, please help us help you:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-what-information-should-i-provide-when-asking-a-ques...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 03, 2020 Dec 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Resetting the preferences worked. Thanks so much!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 03, 2020 Dec 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

You're welcome. icon_biggrin.gif

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines