Warp Stabilizer 4k video gets positioned beyond frame

Explorer ,
May 29, 2020 May 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello!
Weird problem:
Throw on WS on 4k footage (in regular HD1080 timeline) and when done and stabilized and played back it shows as if positioned halfway beyond the frame (I can only see like bottom half corner of image). When I look at it frame by frame -not playback- it's fine, so it's like the playback is missunderstanding something - the image hasn't "actually" been moved. So essentially it's fine, but it's annoying not to say impossible to work with in the timeline, so really NOT fine at all.
Thank you for helping!

TOPICS
Anywhere, Hardware or GPU, Performance

Views

232

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 29, 2020 May 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Delete the Media Cache and Media Cache files:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-clean-delete-or-trash-media-cache-files/td-p/....

If that doesn't work,try resetting the preferences:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-reset-trash-preferences-in-premiere-pro/td-p/...

If that doesn't work, try resetting the Workspaces:
Reset a workspace
Reset the current workspace to return to its original, saved layout of panels.
1. Do one of the following:
• Click the Workspace menu icon and select Reset to Saved Layout.
• Choose Window > Workspace > Reset to Saved Layout.
from here:
https://helpx.adobe.com/premiere-pro/using/workspaces.html

If that doesn’t work, try updating or rolling back your graphics driver directly from the video card manufacturer’s site.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Mar 17, 2021 Mar 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

have you fixed this? I'm having same issue. Only happens on Full quality. works with 1/2

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines