When dragging video to timeline, video does not come [was: Hello]

New Here ,
Mar 04, 2021 Mar 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hello everyone. 

Please I need your help,  I have problem with adobe premiere pro. When I drag video on time line, Video doesn't come.

I've tried to enable the A1 process but the problem still resist. Your assistance please.

 

Views

34

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 04, 2021 Mar 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

This is normally from not having the Source targets set corretly ... you must have a blue block on the far left for Source for a video and an audio track, as shown in the image below.

 

Of course, if a track is 'locked', with the little padlock icon, you can't add something to that track.

 

Neil

 

Source Patching.PNG

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 04, 2021 Mar 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Joyce,

Try loading the clip in the Source Monitor. The A1 and V1 patches should show up then automatically. If not, let us know. Otherwise, Neil has the proper answer.

 

Thanks,
Kevin

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines