Highlighted

When I drag my play head over my footage, the audio does not play?

Community Beginner ,
Sep 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

This was working and suddenly stopped when I started a new project - must be a quick fix for this but I am still finding my footing on PP. 

 

Adobe Community Professional
Correct answer by Phillip Harvey | Adobe Community Professional

I think you are talking about this Play audio while scrubbing option in Preferences>Audio

PhillipJoseph_0-1599580136854.png

 

TOPICS
Editing

Views

50

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

When I drag my play head over my footage, the audio does not play?

Community Beginner ,
Sep 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

This was working and suddenly stopped when I started a new project - must be a quick fix for this but I am still finding my footing on PP. 

 

Adobe Community Professional
Correct answer by Phillip Harvey | Adobe Community Professional

I think you are talking about this Play audio while scrubbing option in Preferences>Audio

PhillipJoseph_0-1599580136854.png

 

TOPICS
Editing

Views

51

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 07, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Sep 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 07, 2020 0
Community Beginner ,
Sep 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Mac OS - Catalina

Premiere pro 14.3.0

All the footage is advertising specs in 1080HD. 

it was working fine during weeks of workflow but yesterday when dragging the playhead it stopped playing sound - it only plays sound when I play the sequence but I need to drag over the cut so I can sync the edits with the beat of the music. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 08, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Sep 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Have you tried creating another project/sequence? Is it still happening?

Try importing different clips?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 07, 2020 0
Community Beginner ,
Sep 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have opened up other sequences and it seems I have managed to make this permanent - 

Is there a sound setting perhaps I am unaware of?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 08, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Sep 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I think you are talking about this Play audio while scrubbing option in Preferences>Audio

PhillipJoseph_0-1599580136854.png

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 08, 2020 1
Community Beginner ,
Sep 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Bingo!

Thank you. 

 

Not sure how this unlicked itself but I can finally hear it again. 

 

Godspeed

C

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 08, 2020 1