Highlighted

Wrong JPEGs being rendered in preview and export

New Here ,
Jul 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Im having this really weird issue where the linked files are somehow being mismatched.

I have 3 still jpeg slides between a few clips of videos. Pretty simple all in all.

But when I drop in the second still slide, it shows the image that is actually the third one. But the file name is correct and the "show in finder" links to the right place. So why is the rendering of the wrong image?

I may have fixed it, I had all three JPEG slides titled 1 2 and 3, and maybe that confused it? I dont know. I exported them from AI using different names and then it seemed to have worked.

TOPICS
Editing, Error or problem, Import

Views

36

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Wrong JPEGs being rendered in preview and export

New Here ,
Jul 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Im having this really weird issue where the linked files are somehow being mismatched.

I have 3 still jpeg slides between a few clips of videos. Pretty simple all in all.

But when I drop in the second still slide, it shows the image that is actually the third one. But the file name is correct and the "show in finder" links to the right place. So why is the rendering of the wrong image?

I may have fixed it, I had all three JPEG slides titled 1 2 and 3, and maybe that confused it? I dont know. I exported them from AI using different names and then it seemed to have worked.

TOPICS
Editing, Error or problem, Import

Views

37

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 30, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jul 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

tell us your sequence settings and your source properties.  You might try deleting your cache files...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 30, 2020 0
New Here ,
Aug 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I may have fixed it, I had all three JPEG slides titled 1 2 and 3, and maybe that confused it? I dont know. I exported them from AI using different names and then it seemed to have worked.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 03, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Aug 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

thanks for posting the solution.  Not everybody does

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 03, 2020 1