• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Deleting unused assets glitch

New Here ,
Jun 14, 2024 Jun 14, 2024

Copy link to clipboard

Copied

IMG_6809.png

I was deleting unused assets in my project and I wanted to delete all unused assets so I selected it all and pressed delete unused assets, when it glitched and made my project into only ten repeating images with no audio. But the "used". Assets stayed in the asset library. The project took a year and a half, if I don't get it back I will be very angry, please please helps. There is an image attached to this of what my project became.

TOPICS
Crash , Error or problem , Mobile version

Views

90

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Pinned Reply

Adobe Employee , Jun 20, 2024 Jun 20, 2024

Hi @Seth38056078zogn,

I'm sorry that happened. I have the same issue with one of my projects (repeated still images). I considered taking the media offline and then relinking the footage one clip at a time via right-clicking and choosing Find and Connect. However, I am on the desktop version. That might be trickier with mobile. Our issues are likely due to project sync with Creative Cloud going by the wayside. It no longer exists. Sorry for the frustration. I hope the community can assist.

 

Tha

...

Votes

Translate

Translate
New Here ,
Jun 14, 2024 Jun 14, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Evidence that all files are in the asset library just not in the video

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 20, 2024 Jun 20, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi @Seth38056078zogn,

I'm sorry that happened. I have the same issue with one of my projects (repeated still images). I considered taking the media offline and then relinking the footage one clip at a time via right-clicking and choosing Find and Connect. However, I am on the desktop version. That might be trickier with mobile. Our issues are likely due to project sync with Creative Cloud going by the wayside. It no longer exists. Sorry for the frustration. I hope the community can assist.

 

Thanks,
Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines