• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

lost footage

New Here ,
Jan 11, 2022 Jan 11, 2022

Copy link to clipboard

Copied

So i was just finishing up my doc film for film class when i go to upload it it crashes and it will not let me load any of my footage back. how can i get my footage back?

Little22612530tdii_1-1641957521767.png

 

TOPICS
Crash , Desktop version , Error or problem

Views

58

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jan 14, 2022 Jan 14, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi @Little22612530tdii 

 

Sorry for the trouble here. The red frames represent the missing media from your Rush project. This can be caused if you moved your source media into a new location on your computer or deleted the media.

If either is true, you can try moving the media back to its original location or reimport the files back to your computer. If your files are not reconnected automatically, you can right-click on one of the clips in the timeline and choose "Find and Connect" to manually connect your clips.

 

Hope this does the trick!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines