• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Photo's are missing after rendering

Community Beginner ,
Dec 13, 2020 Dec 13, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi there! I'm making a movie with photo's. In Premiere Rush its looks all fine, but when I rendering the movie and watch it back on my computer there are missing parts.. Some photo's are not vissible at all. I have try to open the missing photo's in a another program and export it again to JPG. Then I upload the new photo to the video and render it again. Still the same issue.. What is the problem here?

TOPICS
Error or problem , Export , Preview

Views

156

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 15, 2020 Dec 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Is there someone with the same issue? Or is it only me? Maybe someone has an idee what's going wrong here. My laptop is new: Asus VivoBook Core i7, 16GB, Geforce GTX.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 16, 2020 Dec 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

SOLVED! If I export/rendering it in another format then the automatic one, its turns out perfect. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines