• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Rush Speed Change only shows Static Image

New Here ,
Jul 09, 2022 Jul 09, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi, could anyone help with this? When altering the speed of a clip in Rush to anything over 115%, it only shows a static image from the beginning of one of the project assets on playback. Adding overlays still works as normal, and just hovering over the affected clip shows up as normal, and I already tried resetting the preferences. Is this just a bug? Is there any way to fix it? Thanks!

TOPICS
Desktop version , Error or problem , Freeze or hang , Performance , Preview

Views

86

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jul 12, 2022 Jul 12, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi there!

Sorry to hear that. Can you share the following information?

  • Which device are you using? 
  • Does it happen on a specific project?
  • What's the source of the media files? 

 

Let us know.

Thanks,

Kartika

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines