Highlighted

Adobe rush 1.5.2 audio not working

New Here ,
Mar 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

 

Just downloaded the new Rush 1.5.2 and created a project and no audio is working. I have tried opening past project and the audio appears but is silent too. POn my new project the is no audible audio in the imported video files (background noise), imported audio track or the new Abobe audio tracks in the content library. Please help!!

 

Thanks,

 

emgall

 

TOPICS
Desktop version, Error or problem

Views

184

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Adobe rush 1.5.2 audio not working

New Here ,
Mar 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

 

Just downloaded the new Rush 1.5.2 and created a project and no audio is working. I have tried opening past project and the audio appears but is silent too. POn my new project the is no audible audio in the imported video files (background noise), imported audio track or the new Abobe audio tracks in the content library. Please help!!

 

Thanks,

 

emgall

 

TOPICS
Desktop version, Error or problem

Views

185

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Mar 11, 2020 0
Adobe Employee ,
Mar 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Emball!

Welcome to the Rush community. We would need more info to troubleshoot further.

  • Which device are you using Rush on?
  • What type of audio files are you working with ( codec/format)?
  • Could you see the green bars on the right bottom side when the audio plays on the timeline?

Let us know, we're here to help.

Thank you,

Kartika

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 12, 2020 0
New Here ,
Mar 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Kartika,

 

I got this fixed, it ended up being an mic input issue. I was able to figure this out by googling it, It came up in a search about a similar issue in PremierPro. I also tried opening the file in PP which picked up the issue. It can be changed by select Edit > Preferences> Set Audio Input to "No input".

 

Thanks for your help.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 25, 2020 1
Adobe Employee ,
Mar 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for letting us know. Give us a shout if you need anything else. Happy to help. 

Kartika

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 26, 2020 0