Highlighted

Adobe Rush mp3 audio garbled on import

Community Beginner ,
Jul 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Trying to add a song to a video project. Outside of Rush, the song plays fine, no problems. But when I add it to the timeline, it plays fine for a bit and then the audio sounds layered on top of each other. (Ex: the verse and chorous of the song are now overlapping.) It sounds like there are two clips, offset from each other, or that the record is skipping and then adding back in the skips a few seconds later. Yesterday this was happening about 30 seconds into the clip; I rebooted Rush, and it started happening at a minute and a half in. Today it has stayed consistent through all reboots, both Rush and computer.

 

This error happens when I add the MP3 to an existing project and when I import only the Mp3 to its own project. I've tried it with clip optimizing on and off. I'm using Windows 10 on a laptop, and everything looks up to date.

Correct answer by noirefuse | Community Beginner

Had to reboot AFTER clearing all cache files. Now the audio is correct.

TOPICS
Desktop version, Error or problem, Import

Views

63

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Adobe Rush mp3 audio garbled on import

Community Beginner ,
Jul 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Trying to add a song to a video project. Outside of Rush, the song plays fine, no problems. But when I add it to the timeline, it plays fine for a bit and then the audio sounds layered on top of each other. (Ex: the verse and chorous of the song are now overlapping.) It sounds like there are two clips, offset from each other, or that the record is skipping and then adding back in the skips a few seconds later. Yesterday this was happening about 30 seconds into the clip; I rebooted Rush, and it started happening at a minute and a half in. Today it has stayed consistent through all reboots, both Rush and computer.

 

This error happens when I add the MP3 to an existing project and when I import only the Mp3 to its own project. I've tried it with clip optimizing on and off. I'm using Windows 10 on a laptop, and everything looks up to date.

Correct answer by noirefuse | Community Beginner

Had to reboot AFTER clearing all cache files. Now the audio is correct.

TOPICS
Desktop version, Error or problem, Import

Views

64

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 04, 2020 0
Community Beginner ,
Jul 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I deleted the cache files per another problem and now there is NO audio when I import the file. Even expanding, there are no lines indicating that sound exists.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 04, 2020 0
Community Beginner ,
Jul 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Had to reboot AFTER clearing all cache files. Now the audio is correct.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 04, 2020 0