Export speeds up video, audio remains the normal

New Here ,
Feb 21, 2020 Feb 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I'm having an issue where my export is speeding up one of the segments of my video. When i'm in edit mode, the vido is set to 100% speed, and the audio is matching with the vidoe. When I export the video, I notice that the audio is noraml speed, but the video is much faster. 

 

Can anyone help me with suggestions? 

 

Thanks,

Neil

 

title edited by mod

TOPICS
Error or problem, Export

Views

320

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 24, 2020 Feb 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Neil,

Thanks for writing in. I see that you're getting an issue with the exported video from Premiere Rush.

Let us know, happy to help.

Kartika

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 25, 2020 Feb 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hey Neil! What kind of media are you editing? Have you tried exporting from a different device?

 

Caroline

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 04, 2021 Mar 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I am having this same problem now. Did you ever find a solution?

I'm using version 1.5.50 (Build 93) on a Windows 10 Pro. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines