Green and Black Stripes in Rush

New Here ,
Jul 12, 2020 Jul 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

ScreenshoT.pngI have been using Premiere Rush for around 4 months now, and it has been working well. However, today when I opened it, I keep getting these green and black stripes on the screen (See attachment). It's a problem that is affecting not just my latest video, but even those which I have edited in the past.

 

I am using v1.5.16 (latest version) now. I tried restarting the computer, and reinstalling, which didn't work. I also tried uninstalling and installing v1.5.12 instead, which also didn't solve the problem.

 

Anyone facing the same issue and know how to fix it? Thank you!

TOPICS
Desktop version, Error or problem, Hardware or GPU, Performance, Preview

Views

162

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jul 12, 2020 Jul 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I moved your post over from the poorly named Community Help forum, which is for getting help using this forum system, to a better forum, Premiere Rush

 

So people don't have to download the image you have attached to your post please Edit your post to remove the Attached screen shot and Include it in the body of the text of your post.

You do that by Clicking the "More..." link at the bottom of your post, Selecting "Edit Message" and then use the "Insert Photos" icon in the tool bar at the top of the Post/Reply/Edit dialog box like this.

2020-06-07 19_13_42-Camera Raw Brush tool problem - Adobe Support Community - 11189555.png
Thank you.

I hope this helps. Best of luck to you.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 10, 2020 Nov 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Did you ever get an answer to this? Mine now looks just like this.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 10, 2020 Nov 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I didnt.... What i did to rectify it was to revert to one of the older
versions. After a few months it happened again once more and i just did the
same thing. Now I don't ever update to the latest version. Would be great
if adobe can fix this issue!!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 12, 2020 Nov 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
I contacted support and these are the directions I was given for my
specific computer.
He said keeping it on the Microsoft Display Adapter will make it work for
me.

1)Open Device Manager
2)Expand Display Adapter
3)Right Click on the Graphics Card and Click on Update
4)It will ask ‘How do you want to search for Driver?’
5)Choose ‘Browse my Computer for Browser Software’
6)Choose ‘Let me pick from available drivers on my computer’
7)Select Standard VGA or Microsoft Display Adapter.

I would like to inform you that the driver which you are using is not
compatible with the application. So kindly go through the below link for
the recommended graphic card of the application:

https://helpx.adobe.com/in/premiere-pro/user-guide.html/in/premiere-pro/system-requirements.ug.html

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines