issue installing *.mogrt templates

Community Beginner ,
Jan 12, 2021 Jan 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi community is there a bug or why Adobe deleted the possibility of installing/importing .mogrt templates into RUSH (version 1.5.44 build 69) ? Your help or guidance would much appreciated.

Thanks 🙂

 

2021-01-12 18_26_21-Fotos.png

TOPICS
Error or problem, Import

Views

188

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 17, 2021 Jan 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I am having the same issue. Why Adobe?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 21, 2021 Jan 21, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I am having the same issue also.  I can not import motion array templates into RUSH version 1.5.44

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 22, 2021 Jan 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Same problem here, and I'm on a deadline today with a new client!!!! Arrrrgh

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 22, 2021 Jan 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi Wilma&Freddie, found this one ... "downgraded to version 1.5.34 and it worked" maybe it will help you, I´m struggling with downgrade so only waiting for official update where they add button instal template in the context menu.

 

Cheers

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 22, 2021 Jan 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Motion Array sent me this workaround video. Looks like this will work.

https://drive.google.com/file/d/1dI4rUmYzvlJRdXSeEAiPdoS3-P0LpCu_/view

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 22, 2021 Jan 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Thanks I´ve tried this few times and nothing came up. I was already writing to Adobe few times, regarding this, also I will try via Facebook. So fingers crossed that they come back with this older context menu possibility.

 

Cheers

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 24, 2021 Jan 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

something will come from Adobe, suggesting only Update 🙂

 

see below printscreen from chat with them

 

B2B2A02A-0C9E-4910-AD40-4B97279F37A5.jpeg

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 23, 2021 Apr 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I am so frustrated! Rush no longer contains any Titles. When I try to install any Rush templates/.mogrt files, no luck, I get the message: We couldn't save this graphic to your library. This is crap and has been going on for months now.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 23, 2021 Apr 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Update: 2 Support people worked with me for 2 1/2 hours. The first one disappeared but the 2nd support person got it figured in out! Had to work some dark magic but it's fixed. Involved CC cleaner, logging out of CC, restarting, repeat, playing around with plug ins, full shut down & now it's finally working. Phew.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 28, 2021 Apr 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Good news, any chance you can share the process so I can replicate it?

 

Cheers

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines