Highlighted

Video Transparency Lost

New Here ,
Jun 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I put an animation with a transparent background on top of a video, and it worked fine for a few days. However, now the animation's background is black instead of transparent. I've made sure "use optimized clips" is off, so I don't know what happened.

TOPICS
Error or problem, Preview

Views

43

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Video Transparency Lost

New Here ,
Jun 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I put an animation with a transparent background on top of a video, and it worked fine for a few days. However, now the animation's background is black instead of transparent. I've made sure "use optimized clips" is off, so I don't know what happened.

TOPICS
Error or problem, Preview

Views

44

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 15, 2020 0
Adobe Employee ,
Jun 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Annabelle,

Thanks for writing in. Please provide more info to understand the issue better.

  • What type of animation are you working with (format)?
  • Which device are you using for Rush?

Let us know. Happy to help.

 

Thanks,

Kartika

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 25, 2020 0