• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Chinese (Simplified) characters are garbled after compiling

Community Beginner ,
Aug 07, 2023 Aug 07, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I opended the Chinese (Simplified) file of the RoboHelp 10 in the RoboHelp2017 and then editted the content,also compiled them.
However,the only one link is displayed on the table of contents and nothing else, and also characters are transformed in the keywords tabale.
How can i fix it.

 

Condition:I used the RoboHelp 2017 on the Chinese windows 10

Views

161

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 07, 2023 Aug 07, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Which output type are you generating? Can you add a screenshot of what you are seeing? Please use the Insert Photo icon so that the images are inline with the text, as it is easier to help when the images and text are visible at the same time.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Aug 07, 2023 Aug 07, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for your quick reply.
I created「.chm 」file by clicking the [Microsoft HTML Help] button in the Robohelp 2017 as shown the added file.
Please make sure the attached file.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 07, 2023 Aug 07, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Regarding your images. Please save the individual images and use the Insert Photo icon that is at the top of the message box to add them to your post. This makes it easier to help.

(I will post a photo when I am not on my work computer - for some reason I can not upload an image from work)

 

First have a look at item 9 here https://www.grainge.org/pages/snippets/snippets.htm#chms

Hopefully that will fix the toc, index and search.

 

However, I'm also not sure about your picture of the TOC tab as I've never seen that. If the above steps don't fix the TOC, can you post a screenshot of how your table of contents is set up in Robohelp?

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Aug 30, 2023 Aug 30, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank you for suggestion.

 

The problem was solved by the method of "item 9" that you suggested.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 08, 2023 Aug 08, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Here is the icon we recommend for inserting screenshots. 

Amebr_1-1691537714874.png

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation
Download Adobe RoboHelp