Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Contents in left pane is empty after generating Webhelp

New Here ,
Jun 16, 2020 Jun 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

When I last generated  my Webhelp using RH 2019 Classic, my contents pane had the table of contents. But now when I generate, the content pane on the left side of the page is empty, even though I can still see the TOC in RH itself. I also still see the .hhc file in my src directory. This is what I see online:

lsb1098_0-1592331597468.png

Any ideas why it would disappear? I did not knowingly change my TOC or generation properties.

Thanks in advance!

 

Views

42

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 16, 2020 Jun 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

So I played around with it and made a bogus change to my TOC, then regenerated. Then my contents showed up in the left pane. I then removed the bogus change and regenerated and it seems to be working now. Still curious as to why it would disappear in the first place and only reappear after I made a change to the TOC. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation