Context-sensitive help going to main page, not page it should go

Community Beginner ,
Aug 14, 2019 Aug 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

I'm at a loss. I am generating a chm file using RoboHelp 2015 (all updates are installed). This help is context-sensitive, but when is all said and done, the help seems to go to the first page, not the page it is intended to go.

I have read older posts to try deleting the .cpd file, but that has not worked.

Are there any other suggestions out there? Thanks in advance!

Views

128

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Aug 14, 2019 Aug 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

There is a section in Calling Help - RoboHelp 2019 on my site that includes CHMs. That hasn't changed so it will still apply to your version.

Beyond what's there I can't help though.


See www.grainge.org for free RoboHelp and Authoring information.

@petergrainge

New Users: Default forum names can be changed in your Account Settings.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Aug 14, 2019 Aug 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I just want to get some more background.

This is a project you have been maintaining in RH2015 for some time and the context sensitive help call has always been working until recently? And you are assigning map ids to topics as you add new ones?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation
Download Adobe RoboHelp