Flash during page transition (HTML5)

Explorer ,
Jun 22, 2022 Jun 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I use a dark background color and each time you click a link, there is a white flicker before the new page is loaded. Probably I need to add my background color to the CSS properties of one of the elements in the layout.css.

Has anybody figured this out yet?

 

Robert

Views

36

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 22, 2022 Jun 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

What version of Robohelp are you using and which skin?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jun 23, 2022 Jun 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I use RH2020 (the newest version I assume) and the skin Charcoal Grey.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 23, 2022 Jun 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Have a look at snippet 18 under Frameless and Responsive. While the issue is different, it could be the same underlying cause.

https://www.grainge.org/pages/snippets/snippets.htm

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jun 24, 2022 Jun 24, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank, I have already fixed that issue. I have todo-list of manual changes after publishing, both in the layout.csss and the index.htm.

The main problem was a network lag it seems, when I copy my output files locally then this flickering is almost gone.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation
Download Adobe RoboHelp