• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

generating PDF files creates content with drop-down text all showing as number 1

New Here ,
Dec 02, 2019 Dec 02, 2019

Copy link to clipboard

Copied

When I generate a PDF for review, all the procedure content of my drop-down text appears with a number 1 (sequential numbering is lost). I am using the latest version with the newest hotfix RoboHelp 2019 classic.

TOPICS
Classic

Views

75

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 03, 2019 Dec 03, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Did this happen with your previous version of RoboHelp?


www.grainge.org

Help others by clicking Correct Answer or Like if helpful. Found your answer elsewhere? Share it here.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 03, 2019 Dec 03, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Yes, it did.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 03, 2019 Dec 03, 2019

Copy link to clipboard

Copied

IIRC, I've never had any luck getting my expanding text sections to show up properly on review PDFs (but that's still back in the RH11 days).

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 03, 2019 Dec 03, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

If it worked in earlier versions of Classic, you should report this as a bug. Please follow this link to report bugs or request features. https://tracker.adobe.com


www.grainge.org

Help others by clicking Correct Answer or Like if helpful. Found your answer elsewhere? Share it here.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation
Download Adobe RoboHelp