Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Homepage wrecked?

Participant ,
May 15, 2020 May 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi, Everyone.

 

I don't know where to start in describing the problems of this output. Have a look at the homepage (Screenshot 1). Screenshot 2 is what the homepage is supposed to look like.

 

NOTE-1:  I'm using a new copy of the Oceanic skin. My previous usage of Oceanic got even more messed up than this, and I had to abandon it.

 

NOTE-2:  the output of the second topic is also broken. Notice the multiple breadcrumbs getting repeated. There's actually 35 breadcrumbs that extend off the screen (Screenshot 3).

 

 

SCREENSHOT 1

homepage all messed up.PNG

 

---------------------------------------------------------------------------

SCREENSHOT 2

homepage.PNG

 

----------------------------------------------------------------------------

SCREENSHOT 3

Topic 2.PNG

 

 

 

 

Views

302

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Participant , May 21, 2020 May 21, 2020
Hi, Everyone. Just wanted to report a solution. My project/homepage seemed broken. But it turns out to have been a simple problem:  a link was pointing to a topic with a network address. The length of the file path might've been the problem.  As soon as I fixed that link -- i.e., pointed the link to the file on my hard drive -- the generated output returned to normal. BACKSTORY:   I had been experiencing slow performance in RH 2019. By adobe's advice, I moved my project folder from a network loc...

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
May 15, 2020 May 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Impossible to tell what you have done from that. Send the project as before and I will try to look over the weekend.

 

Please include which preset is giving this.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
May 15, 2020 May 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thanks, Peter. Just sent it.

 

Martin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
May 21, 2020 May 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi, Everyone.

 

Just wanted to report a solution. My project/homepage seemed broken. But it turns out to have been a simple problem:  a link was pointing to a topic with a network address. The length of the file path might've been the problem. 

 

As soon as I fixed that link -- i.e., pointed the link to the file on my hard drive -- the generated output returned to normal.

 

BACKSTORY:   I had been experiencing slow performance in RH 2019. By adobe's advice, I moved my project folder from a network location to my hard drive. This greatly improved RH performance. However, that's when the output got messed up.  

 

HOW I FOUND THE SOLUTION:  Peter gave me the idea of running a broken links report for a completely different problem. Sounded like a good thing to do for this problem. Sure enough, in the broken links report, I could see one link had an extra-long file path leading to a network drive. It was the only one. Light-bulb moment! Redirecting that link to my hard drive fixed it. 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation
Download Adobe RoboHelp