• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Importing CSH IDs from Word does not work

Explorer ,
Jun 20, 2023 Jun 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I have inserted footnotes in Word, containing the String "TopicAlias", followed by my help ID (both with or without a space between). In the import setting, the same string is configured. Is there anything else I need to do? No help IDs are generated during import.

 

I use RH 2019 classic and Word 365.


Best regards,

Robert

Views

83

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Explorer , Jun 20, 2023 Jun 20, 2023

Just a few minutes ago I got it to work! Instead of inserting a normal footnote containing the string, you need to insert a footnote with the string "TopicAlias" itself as footnote text (and no numbering). I will attach a screenshot to show this, in case anybody else is having this problem.

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Jun 20, 2023 Jun 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I'm pretty sure the map file (the BSSCDefault.h) is just a text file laid out with the term #define tab topic_code tab MapID#.
Are you importing the content from Word and expecting it to place the cross-ref CSH markers at the appropriate places?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jun 20, 2023 Jun 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Just a few minutes ago I got it to work! Instead of inserting a normal footnote containing the string, you need to insert a footnote with the string "TopicAlias" itself as footnote text (and no numbering). I will attach a screenshot to show this, in case anybody else is having this problem.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation
Download Adobe RoboHelp