• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Missing Images in RoboHelp

Explorer ,
May 31, 2018 May 31, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I'm using RoboHelp 2017 with FrameMaker 2017. The RoboHelp project I'm working on is a linked document from FrameMaker. I'm updating the online help files with the latest changes and my images in the document do not show up in RoboHelp. The images are EPS files and in the past they converted to JPEG and there was no issue with images showing up.
However, today all the images are missing in the online help. The Image says it's a JPEG but does not show up. I also have checked the "Use Distiller to Generate Image" box in the Conversion Settings. Does anybody know what's going on here? I'd really like some help.

Views

714

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
May 31, 2018 May 31, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Post moved to FrameMaker Integration forum.


See www.grainge.org for free RoboHelp and Authoring information.

@petergrainge

Help others by clicking Correct Answer or Like if helpful. Found your answer elsewhere? Share it here.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 01, 2018 Jun 01, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Can you provide a screenshot of your page in Fm?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 04, 2018 Jun 04, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Was this working before & now it's not? Are you maybe being victimized by the Win10 v. 1803 build issues?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 04, 2018 Jun 04, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Yes, I have been victimized by the Win10 v. 1803! After trying to debug for over two days I reverted to Win10 v. 1709 and everything seems to be working just like it used to. Is Adobe and Microsoft working on this? Also, when generating pdf files from FrameMaker the RGB option does not generate a pdf. I have to select the CMYK option to generate a pdf.

My advice is to not upgrade to Win10 v. 1803 till there is a fix.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 05, 2018 Jun 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Go to the Adobe FrameMaker forum and right below the banner, you will see an announcement. Click on Show Details and they include a link to the thread below.

Frame 2017 cannot print to PDF or PS or Printer as of April 6, 2018

In short, Microsoft screwed up on this one and are treating as a high priority item.

Thanks to Tech Comm Tools for pointing me to the above.


See www.grainge.org for free RoboHelp and Authoring information.

@petergrainge

Help others by clicking Correct Answer or Like if helpful. Found your answer elsewhere? Share it here.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation
Download Adobe RoboHelp