• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

New Topic Not reflecting in CHM file

New Here ,
Jul 24, 2018 Jul 24, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hello all,

In Robohelp, I added 5 new topics to an already existing HTML file, but when I publish it to chm file, I cannot see the new topics in chm.

however they are present in html in robohelp . also when I search the topic in Search - Type in the keyword to find: I can see the topic.

Plz guide.

Views

300

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jul 24, 2018 Jul 24, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Did you add them to the TOC or are they linked from a topic? Whichever it is, are you saying you cannot access them that way but a search does find them?


See www.grainge.org for free RoboHelp and Authoring information.

@petergrainge

Help others by clicking Correct Answer or Like if helpful. Found your answer elsewhere? Share it here.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jul 26, 2018 Jul 26, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks Peter, My bad, I was publishing the wrong file.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation
Download Adobe RoboHelp