• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
Locked
0

Publishing Cancelled - Access Denied

New Here ,
May 07, 2006 May 07, 2006

Copy link to clipboard

Copied

When publishing projects the message 'Publishing Cancelled - Access Denied' is displayed although it would appear that it has published correctly. However by displaying the message it stops further publishing until the error is cleared. As you can appreciate this is a major inconvenience when publishing a large number of projects.

Can anyone help please

Views

568

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
May 08, 2006 May 08, 2006

Copy link to clipboard

Copied

This crops up occasionally and I have never got to the bottom of it. Some say it is because one of the files or folders has become marked Read Only but when I checked my target, that was not the case.

Fortunately fixing the problem is usually straightforward. The quickest way is to rename the target folder and publish again using the original name, or publish to a new target folder with a different name. After that you can trash the original and rename the new folder.

Help others by clicking Correct Answer if the question is answered. Found the answer elsewhere? Share it here. "Upvote" is for useful posts.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 11, 2023 May 11, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Peter, you are such an incredible resource. Since I am retiring (YAY) and handing off my KB duties to someone in China, we found the easiest way to handle it is install Robo on the server and publish to the data drive. I got them message when I was setting up the Publish path, and of course you resolved it.

You are an absolute gem to the community. Thanks for all the help over the years ❤️

Anahid

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
May 11, 2023 May 11, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

@ANAHID0D44 Thank you for you kind words, appreciated.

 

Be wary of running RoboHelp on a server OS as it is not supported.

________________________________________________________

My site www.grainge.org includes many free Authoring and RoboHelp resources that may be of help.

 

Help others by clicking Correct Answer if the question is answered. Found the answer elsewhere? Share it here. "Upvote" is for useful posts.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 11, 2006 May 11, 2006

Copy link to clipboard

Copied

I ran into this problem a couple of weeks ago and eventually resolved it by doing as Peter suggested, that is, I published to a new folder, deleted the original, and renamed the new folder to the original. The only circumstance I can think of that might — or might not — have been a factor was that some Microsoft patches had been applied to the server (which is running W2K) just a day or so before I experienced the problem. However, only one of my project folders (out of 3 or 4) on that server was affected. Go figure.

- Nina

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
May 11, 2006 May 11, 2006

Copy link to clipboard

Copied

When it happened to me I was publishing to the hard disk and no patches had been applied!!

Help others by clicking Correct Answer if the question is answered. Found the answer elsewhere? Share it here. "Upvote" is for useful posts.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation
Download Adobe RoboHelp