Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


RH Server 10 and RH 2017 - ToC not showing up after publish to Roboserver

Explorer ,
Apr 13, 2018 Apr 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I installed and configured Roboserver on a machine and everything went smooth. I could log in and also publish the help to the server successfully.

later, when I go to roboserver admin portal and under projects when i say View projects, the help does launch however, the ToC does not show up. Even the search does not work. I can click topic hyperlinks and browser.

Any idea what is missing?

TOPICS
RoboServer

Views

794

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Community Professional , Apr 16, 2018 Apr 16, 2018
Updates applied?Peter Graingewww.grainge.org@petergrainge

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Apr 13, 2018 Apr 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

In all browsers?

Peter Grainge

www.grainge.org

@petergrainge

Please use the Blue reply button at the top. It helps keep posts in order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Apr 16, 2018 Apr 16, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Yes. Just tried in IE as well as Chrome.The left navigation just show this:

The content shows up in the right pane. I can click on the related page links/hyperlinks and browse pages.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 16, 2018 Apr 16, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Updates applied?

Peter Grainge

www.grainge.org

@petergrainge

Please use the Blue reply button at the top. It helps keep posts in order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Apr 16, 2018 Apr 16, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Ah! Yes, I had missed that. It works now.

Thanks Peter.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation