• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

RHTML Content published from Rh 2017 to Rh Server missing

New Here ,
Mar 29, 2021 Mar 29, 2021

Copy link to clipboard

Copied

When publishing HTML5 from RH2017 to RH Server, my layout appears but there is no content (no TOC, no default topic, etc.). I can successfully publish the same project from RH2020 to RH Server.

 

 

Views

32

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Mar 30, 2021 Mar 30, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Are you are using the same version of RH Server for both? I would doubt that is possible as 2017 is a very different animal to 2020. Check with support if that is the case.

 

See https://helpx.adobe.com/contact/enterprise-support.other.html#robohelp for your support contact options.

________________________________________________________
See www.grainge.org for free Authoring and RoboHelp Information

Help others by clicking Correct Answer or Like if helpful. Found your answer elsewhere? Share it here.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation
Download Adobe RoboHelp