• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Search results showing all text from topic

Explorer ,
Apr 04, 2021 Apr 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I'm using RoboHelp 2019.0.14 (not Classic). I'm generating to Responsive HTML5 using the Azure Blue layout.

 

In the search results, I am sometimes getting all of the text from the topic in the Search pane. Most of the time it only shows a row a two.

 

Here's an example (with some of the text whited out on purpose): search behavior.png

Views

90

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Explorer , Apr 06, 2021 Apr 06, 2021

Thanks for your reply Peter. I found the issue (and workaround). The issue was happening on any HTML page that had a link in it and the link had "http" in it. 

For example, this sentence would replicate the bug: "For more information, see http://adobe.com/"

If I changed it to: "For more information, click here", the search results came out okay.

Likes

Translate

Translate
Community Expert ,
Apr 05, 2021 Apr 05, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Congratulations on being the first person to manage that trick! 🙂

 

The first thing I would check is whether this always happens with the same topics. Offhand I'm not sure where I would look next but first let me know if the problem is just a few topics or many.

________________________________________________________
See www.grainge.org for free Authoring and RoboHelp Information

Help others by clicking Correct Answer or Like if helpful. Found your answer elsewhere? Share it here.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Apr 06, 2021 Apr 06, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for your reply Peter. I found the issue (and workaround). The issue was happening on any HTML page that had a link in it and the link had "http" in it. 

For example, this sentence would replicate the bug: "For more information, see http://adobe.com/"

If I changed it to: "For more information, click here", the search results came out okay.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Oct 04, 2021 Oct 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I'm seeing similar results from a topic that has examples that include "http" in the example, but those examples are not links, so that workaround won't work for me. Any other ideas?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Oct 04, 2021 Oct 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Unless you need users to be able to copy and paste the example, as a workaround, I would make the example into a picture instead of using text.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 04, 2021 Oct 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I haven't got any suggestions, but you can report bugs here: https://tracker.adobe.com/

Post the item number in the discussion so people can easily vote if they want the same functionality.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 05, 2021 Oct 05, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

An image would lose the content from search.

 

Try creating a new topic and pasting the content from the old topic. See if that stops it. If not try creating a new preset.

________________________________________________________
See www.grainge.org for free Authoring and RoboHelp Information

Help others by clicking Correct Answer or Like if helpful. Found your answer elsewhere? Share it here.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation
Download Adobe RoboHelp