• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Upgrade RH10 to RH2017 Webhelp not displaying Topic List

New Here ,
Jul 24, 2019 Jul 24, 2019

Copy link to clipboard

Copied

We upgraded multiple RH10 Webhelp projects to RH2017 WebHelp with little to now problems.  However, there is one project that will not cooperate.  When the upgrade completes, the topics do not display in the topic list as expected.  So I go to the Project folder and DON'T I see them there.  When I go to the Broken Links folder they ARE there!  I am restoring them one-by-one.   Anyone else had this problem or know of a patch/fix?

Views

188

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jul 24, 2019 Jul 24, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Did you try renaming or deleting the project's .cpd file?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jul 24, 2019 Jul 24, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

If deleting the cpd as Jeff suggests in RH2017 doesn't help, try doing it in RH10 first. And run the reports for broken links, unused files, etc to make sure everything is clean before trying to upgrade again.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation
Download Adobe RoboHelp