Highlighted

All text in all RH topics have yellow highlight. How do I correct this?

New Here ,
Jun 07, 2016

Copy link to clipboard

Copied

I was notified today that our online help had the text highlighted in yellow. I opened RH11, checked multiple topics, and every one of them had all the text highlighted in yellow. Do any of you know how I may have accidentally done this and how set it back to normal (non highlighted text)?

Thank you,

Eric

Hi Eric

I'd suspect that something changed in the CSS associated with the topics. So I'd suggest examining the CSS. Look for the file in your Project Manager. (Depending on your viewing choice)

tmp1.png

Double-click the CSS and it should open in the RoboHelp Styles editor.

Look for the appropriate style. I'm guessing Normal?

tmp2.png

Cheers... Rick

Topics

HTML

Views

238

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

All text in all RH topics have yellow highlight. How do I correct this?

New Here ,
Jun 07, 2016

Copy link to clipboard

Copied

I was notified today that our online help had the text highlighted in yellow. I opened RH11, checked multiple topics, and every one of them had all the text highlighted in yellow. Do any of you know how I may have accidentally done this and how set it back to normal (non highlighted text)?

Thank you,

Eric

Hi Eric

I'd suspect that something changed in the CSS associated with the topics. So I'd suggest examining the CSS. Look for the file in your Project Manager. (Depending on your viewing choice)

tmp1.png

Double-click the CSS and it should open in the RoboHelp Styles editor.

Look for the appropriate style. I'm guessing Normal?

tmp2.png

Cheers... Rick

Topics

HTML

Views

239

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
LEGEND ,
Jun 07, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hi Eric

I'd suspect that something changed in the CSS associated with the topics. So I'd suggest examining the CSS. Look for the file in your Project Manager. (Depending on your viewing choice)

tmp1.png

Double-click the CSS and it should open in the RoboHelp Styles editor.

Look for the appropriate style. I'm guessing Normal?

tmp2.png

Cheers... Rick

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...