Highlighted

ehlpdhtm.js error in Robohelp Classic 2019 Build 13.

New Here ,
Jun 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I got this ehlpdhtm.js script error in opening the chm file in Robohelp 2019 classic after updating to ((14.0.13.0).

When i rolled back my Robohelp version to 14 (from installer). I dont see the error.

Can someone plesae advice?

Views

90

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

ehlpdhtm.js error in Robohelp Classic 2019 Build 13.

New Here ,
Jun 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I got this ehlpdhtm.js script error in opening the chm file in Robohelp 2019 classic after updating to ((14.0.13.0).

When i rolled back my Robohelp version to 14 (from installer). I dont see the error.

Can someone plesae advice?

Views

91

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 15, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jun 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Do you mean you installed again without applying updates? What is the full version you see in File > Help?

 

www.grainge.org for free RoboHelp & Authoring info. Use the blue Reply button at the top to help me help you.
The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 16, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jun 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

You can revert to 14.0.12 if that was working OK. You will need to download it from 

https://www.adobe.com/support/robohelp/downloads.html

 

www.grainge.org for free RoboHelp & Authoring info. Use the blue Reply button at the top to help me help you.
The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 16, 2020 0
New Here ,
Jun 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yes, I rolled back to version (14.0.0.014), this is the installer version from 2019 Technical communication Suite.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 16, 2020 0
New Here ,
Jun 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

With this 14.0.0.014, it seems the spelling function is not working. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 16, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jun 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Update 13 appears to be the problem. If you now follow the link I provided and install Update 12, you should be OK with both issues.

 

www.grainge.org for free RoboHelp & Authoring info. Use the blue Reply button at the top to help me help you.
The black Reply link nests replies and they sort out of order.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 16, 2020 0
clchang LATEST
New Here ,
Jun 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you so much, yes, after updating the 12, it solves both problems. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 16, 2020 0